Huisgemaakt,
authentiek en
overheerlijk

Maak kennis met onze verse kroketjes. Ervaar onze beste garnaalballetjes, kaas- en garnaalkroketten nu gewoon bij jou thuis. Deze ambachtelijke kroketjes zijn volledig met liefde bereid volgens grootmoeders wijze, en dat proef je bij elke hap! Ontdek hier hoe je ze het beste bewaart en bereidt.

Bak onze kroketjes op 180°C in een voorverwarmde friteuse tot ze mooi goudbruin zijn. Het geheim van een perfecte kroket zit ‘m in de juiste temperatuur en ambachtelijke bereiding.

Als gouden regel om de authentieke smaak te behouden, zijn onze kroketten niet geschikt om op te warmen in een airfryer of oven.

Wil je jouw verse kroketjes liever invriezen en een voorraadje aanleggen voor later? Geen probleem, dit kan tot 6 maanden na de houdbaarheidsdatum! Zorg er wel voor dat de kroketjes zeker niet tegen elkaar plakken.

Tip: leg een vel boterpapier tussen de kroketjes of vries ze apart in op een schotel.

Heb je een portie kroketjes uit de vriezer gehaald en wil je ze klaarmaken? Laat ze dan wel eerst een halve dag ontdooien in de koelkast op een handdoek. Het is belangrijk om ze traag te laten ontdooien, zo behoud je de beste smaak en textuur.

Bak ze nadien op 180° in een voorverwarmde friteuse tot ze perfect goudbruin zijn.

Ready to eat? Serveer simpelweg met een vleugje citroen of gefrituurde peterselie en laat je helemaal onderdompelen in onze authentieke smaken.

Vind jouw portie kroketjes in volgende supermarkten:

– AD Delhaize Heist
– AD Delhaize Merelbeke
– AD Delhaize Deinze
– AD Delhaize De Haan
– AD Delhaize Roeselare
– AD Delhaize Aalter
– AD Delhaize Waregem

Onze kroketjes zijn uiteraard ook te vinden in onze restaurants.

– ’t Werftje
– ONA by ’t Werftje

Ontdek ook onze restaurants waar o.a. onze kroketjes je opwachten

D'Eli delicatessen